curhat

Cakil, aku pengen curhat karo kw

Mboh piye saiki aku lagi bete

Saben bengi angel banget anggonku turu

Pikiran mblandang ra karuan parane 

Cakil, 

Bocahe dolan nginep neng kos2an, sopo sing ra pgn ngajak gelutan 

Aku ngerti banget yen bocahe kui isih bocah ingusan 

Yen raono hukum mesti wis tak kepruki ndase, 

Aahhh wis mboh, cakil, saiki kw melu aku wae, koyo biasane nagih angsuran